به گزارش برنا نیوز ، بسیاری از جوشهای بدن و صورت ما منبع عفونی دارند و باید توسط آنتی بیوتیکهای موضعی درمان شوند. اما در تحقیقات جدید به این نتیجه رسیدهاند که هر آنتی بیوتیکی برای درمان جوش های صورت مناسب نیستند و باید بازنگریهای جدی در تجویز این آنتیبیوتیکها صورت گیرد.
آنتي بيوتيك ها نقش مهمي را در درمان آكنه ايفا مي كنند و پزشكان بر اساس تشخيص خود از ميزان اثر بخشي و صرفه اقتصادي و اثرات جانبي و گاهي اوقات دارويي، بهترين آنتي بيوتيك را براي درمان انتخاب مي كنند. اما مقاومت ميكروبي در سال هاي اخير مشكلاتي را در مسير درمان آكنه در پي داشته است.
در مدت زمان مصرفی آنتی بیوتیک بسته به نوع پوست و جوش ها و ساختار بدنی فرد تعیین میشود که پزشک متخصص این موضوع را بررسی میکند.
قوی ترین آنتی بیوتیک برای رفع آکنه چیست؟
ایزوترتینوئین برای درمان آکنه های شدید به کار می رود. ایزوترتینوئین دارویی قوی است که برای درمان اغلب موارد شدید آکنه پیشنهاد می شود.
آکنه هورمونی چی هست و کجاها وجود دارد؟
آکنه هورمونی همان طور که از اسم آن پیداست، از نوسان سطح هورمون های بدن به وجود آمده است. با اینکه، این نوع آکنه معمولا با نوسانات هورمونی در دوران بلوغ ارتباط دارد اما می تواند در هر سنی از بزرگسالی نیز بروز دهد.
آکنه هورمونی در ن شیوع بیشتری دارد. چندین عامل می توانند در این موضوع نقش داشته باشند که یائسگی و قاعدگی از جمله آن ها به شمار می روند. تخمین زده می شود که 50 درصد ن 20 تا 29 ساله به آکنه دچار هستند. این بیماری 25 درصد ن 40 تا 49 ساله را تحت تاثیر قرار می دهد.
استروژن درمانی باعث درمان جای جوش میشود؟؟؟
در حالی که تستوسترون و هورمون DHT در پاتوژنز آکنه ها نقش مشخصی دارند اما تحقیقات هنوز در حال مطالعه نقش استروژن هستند. مقادیر مناسب استروژن می تواند تولید سیبوم را سرکوب کند. دیگر مکانیسم های اثر استروژن شامل کاهش اثرات و مهار ترشح تستوسترون می شوند.
دنیای پزشکی و سلامت درمان ,آکنه ,استروژن ,آنتی ,هورمونی ,صورت ,آکنه هورمونی ,درصد ن ,آنتی بیوتیک ,درمان آكنه ,آنتي بيوتيك منبع
درباره این سایت